Psiha i seks 08. svibnja 2024.

5 najiritantnijih horoskopskih znakova

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svaki horoskopski znak ima neku lošu naviku, ali neke su toliko iritantne da je jednostavno teško ne naljutiti se.

Možda se naježite kad netko pucketa zglobovima prstiju ili vas iritiraju ljudi koji vas prekidaju kad god pričate. Ove navike većini će smetati, ali nitko nije savršen, zar ne? Ako vam je inače ugodno u nečijem društvu, one male mane jednostavno ćete zanemariti. Ali kada je netko iritantan u svakom trenutku, to je malo drugačija priča. Otkrijte u nastavku koji horoskopski znakovi su najiritantniji. 

Lav

Želite imati opuštenu večer i podružiti se s prijateljima? Onda nemojte zvati lava. On je zabavan i ima izvrstan smisao za humor, ali želi da se sve vrti oko njega. Također ima sklonost biti glasan i dramatičan te tako lako ljude izbaciti iz takta. 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji će uvijek reći što misle Psiha i seks

Ribe

Ribe imaju pretjerano optimističan odnos prema vremenu, tako da će gotovo uvijek kasniti. A hoće li pravodobno odgovoriti na vaše poruke ili ne, također ovisi o njihovom raspoloženju. To može značiti da ćete ili dobiti brzi odgovor ili će odgovoriti tjedan dana kasnije i reći: "Tek sam sada vidio poruku".

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u životu Psiha i seks

Djevica

Bilo da se radi o mikroupravljanju kolegama u uredu ili stvaranju popisa obaveza kod kuće, osobnost djevice ponekad može biti frustrirajuća. Vrlo je pedantna i ima veliku potrebu sve kontrolirati. Svojim zahtjevima i perfekcionističkom prirodom može živcirati druge. 

Možda te zanima... 6 horoskopskih znakova koji previše razmišljaju Psiha i seks

Vodenjak

Vodenjak je možda najinteligentniji horoskopski znak i svima to voli naglašavati. Ova osobnost može iritirati druge u tren oka. Iako je ljubazan i milosrdan, voli raditi stvari na svoj načina i ne mari ako to drugima smeta. Treba napomenuti i njegovu nespremnost na promjenu što također odbija druge ljude. 

Možda te zanima... 6 najmrzovoljnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Rak

Rak neće tako lako podijeliti svoja razmišljanja o bilo čemu. Sklon je promjenama raspoloženja, a to obično izražava tako što šuti i očekuje da će drugi intuitivno znati što osjeća. A budući da je tako emocionalan i osjetljiv, njegova privrženost također može postati frustrirajuća.

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Blizanci

Provođenje previše vremena s ovim znakom može biti iscrpljujuće. Oni stalno teže tulumariti i skloni su promjenama raspoloženja, što je za neke jednostavno previše. Imaju energiju kao dvije osobe i stalno privlače pozornost. Osim toga, vrlo su pričljivi i ne mogu šutjeti. Čak i kada nemaju o čemu razgovarati, pričat će samo da pričaju. 

Možda te zanima... Najusamljeniji horoskopski znakovi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.